Купюроприемники MEI Cashflow: отзывы, распиновка, проблемы
-
Гость
-
Гость
Двойное мигание может означать, что купюрник после обновления не затер старую прошивку перед установкой новой. По непонятной причине устройство зависает в этом промежуточном состоянии. Желательно показать купюрник мне (тел. +79165309801).
Немного не понял про подключение через передний разъем USB. Этот разъем предназначен для обновления конфигурации и прошивок. Для рабочего подключения используется кабель на задней панели (RS232).
За прошивкой можно обращаться в фирму Ладон либо ко мне.
Немного не понял про подключение через передний разъем USB. Этот разъем предназначен для обновления конфигурации и прошивок. Для рабочего подключения используется кабель на задней панели (RS232).
За прошивкой можно обращаться в фирму Ладон либо ко мне.
-
Гость
-
Гость
Как вывести из строя купюроприемник MEI CASHFLOW?
Как сделать чтоб MEI CASHFLOW заглючил ?
- Aleksandr1
- Эксперт
Ремонт MEI CashFlow SC83xx
Начали накапливаться неисправные головы от MEI SC83xx, неисправность:
не запускается вообще, на программатор и софт не реагирует, горят все 3 светодиода, проблемная именно голова (меняли БП, станину с кабелями и платой, кассету). По мануалу "ошибка железа", СЦ только может помочь заменой процессорной платы в голове за 180 USD.
Может кто уже делал ремонт таким ?
не запускается вообще, на программатор и софт не реагирует, горят все 3 светодиода, проблемная именно голова (меняли БП, станину с кабелями и платой, кассету). По мануалу "ошибка железа", СЦ только может помочь заменой процессорной платы в голове за 180 USD.
Может кто уже делал ремонт таким ?
Лишь только тот заслуживает счастья и успеха, кто каждый день идёт за ними в бой!
[link]http://foto.mail.ru/mail/azart_igor96[/link]
[link]http://foto.mail.ru/mail/azart_igor96[/link]
Враховуючи, що це перший Мей, який я тримаю в руках - мені такий намір точно не загрожує 
Кабель спаяв, підключення дуже просте (три дроти на ком-порт і два на живлення у моєму випадку).
Живлення брав 12В від АТХ на 450Вт(згідно специфікації, купюрник має пікову потужність до 70Вт).
ОСМП купюрник бачить, приймати купюри не хоче. Розібрався, стояла прошивка для російських рублів.
Попросив українську прошивку (490246261_SC83_UAH) у офіційного дилера, трошки пошаманив, все чудово прошилося через цей же кабель.
Провів тестування на вибірці із 213 купюр номіналом від 1 до 500 грн.
Шість купюр не пройшло валідацію з першого разу, з них три - не пройшло взагалі (дві схоже, були випрані з одягом, а одна купюра номіналом 2грн - на вид ніби нормальна, з нею незрозуміло).
Всі тестові купюри (крім 500-к)пройшли через один з моїх Кешкодів МСМ (взяв одну пачку з інкасації, додав пару 500-к для повного спектру номіналів).
Знову запустив маратл (4.0.6.009), приймає купюри від 1 до 100грн, 200 і 500 не приймає взагалі - це проблема ОСМП, я подібні проблеми вже бачив на російській гілці форуму, поки розбирався що і до чого.
Також проблема з українськими купюрами описана тут, і є варіант вирішення.
У мене поки що все, взагалі купюрник сподобався, тільки мій scl8327r на 1200 купюр стане далеко не в усі термінали, його глибина посадки становить 34см.
Із тих корпусів, які є у мене, точно стає в двохмоніторні пінгвіни житомирського виробництва.
PS: після корекції стрічки запуску маратла, почав брати 200, 500, також взяв ту двогривневу купюру, яку не хотів брати при першому тесті. Обидві випрані купюри так і не взяв.
Кабель спаяв, підключення дуже просте (три дроти на ком-порт і два на живлення у моєму випадку).
Живлення брав 12В від АТХ на 450Вт(згідно специфікації, купюрник має пікову потужність до 70Вт).
ОСМП купюрник бачить, приймати купюри не хоче. Розібрався, стояла прошивка для російських рублів.
Попросив українську прошивку (490246261_SC83_UAH) у офіційного дилера, трошки пошаманив, все чудово прошилося через цей же кабель.
Провів тестування на вибірці із 213 купюр номіналом від 1 до 500 грн.
Шість купюр не пройшло валідацію з першого разу, з них три - не пройшло взагалі (дві схоже, були випрані з одягом, а одна купюра номіналом 2грн - на вид ніби нормальна, з нею незрозуміло).
Всі тестові купюри (крім 500-к)пройшли через один з моїх Кешкодів МСМ (взяв одну пачку з інкасації, додав пару 500-к для повного спектру номіналів).
Знову запустив маратл (4.0.6.009), приймає купюри від 1 до 100грн, 200 і 500 не приймає взагалі - це проблема ОСМП, я подібні проблеми вже бачив на російській гілці форуму, поки розбирався що і до чого.
Також проблема з українськими купюрами описана тут, і є варіант вирішення.
Редакция: 26.05.2012 - недавно узнали, что наши терминалы не берут 200 и 500 гривневые купюры. Обратно связались техподдержкой КИВИ, они скинули нам maratl v.4.04 и подсказали волшебную строку в параметрах запуска маратла, которую надо указать:
"C:\QIWI\maratl.exe" -ValModel CASHFLOW -ValParam EBDS
И после этой процедуры, все нормально стало. И ошибка result-code 333 пропала из логов, и пропало постоянное сообщение в мониторинге, о том что Терминал скачивает обновления и Терминал обновляет список провайдеров. Может и и предоплаченного траффика 100 мб., в новом месяце нам теперь с головой хватит)
У мене поки що все, взагалі купюрник сподобався, тільки мій scl8327r на 1200 купюр стане далеко не в усі термінали, його глибина посадки становить 34см.
Із тих корпусів, які є у мене, точно стає в двохмоніторні пінгвіни житомирського виробництва.
PS: після корекції стрічки запуску маратла, почав брати 200, 500, також взяв ту двогривневу купюру, яку не хотів брати при першому тесті. Обидві випрані купюри так і не взяв.
За місяць тестової експлуатації виявилася проблема: інколи, під час внесення клієнтом купюр, купюрник думає, що знятий стекер(сильна вібрація під час трамбовки купюр), і видає табличку з запитом на інкасацію. Як наслідок, переривається процес внесення купюр, транзакція не завершується, гроші клієнта зависають, клієнт отримує розрив шаблона від несподіваної поведінки автомата
Думаю шукати в сторону датчиків наявності стекера (кажуть їх там є два, оптичний і механічний), і протерти всі доступні контакти.
Якщо в когось є ще ідеї, підказки з цього приводу, буду вдячний.
Думаю шукати в сторону датчиків наявності стекера (кажуть їх там є два, оптичний і механічний), і протерти всі доступні контакти.
Якщо в когось є ще ідеї, підказки з цього приводу, буду вдячний.
Вернуться в «Купюроприемники MEI»